Ro-Portal
Home   Stiri   Translator   Anunturi   Coduri Postale   Vremea   Curs Valutar   Director Web   Horoscop   Programe Tv   Retete   Bancuri   Felicitari  





Zodiac Capricorn

Culori: verde inchis (in principal), negru (secundar)
Anatomie: zona genunchilor, rezistenta pielii, schelet si par
Social: se adapteaza in orice situatie pentru atingerea scopului, rigiditate, severitate, metoda.
Material: ambitia il face sa valorifice orice situatie, succes cu timpul
Mental: traversarea ascendenta a tuturor mediilor societatii ca un fapt firesc rezultat intr-o forta cladita pe mare putere de sacrificiu.
Emotional: emotie supusa gandului si necesitatii, incredere in exemplul personal, puterea de a influenta sentimentele celorlalti
Guvernatorul (planeta) traditional al Berbecului: Saturn
Guvernatorul ierarhic: Venus
Verbul caracteristic: "A Folosi" ("Eu FOLOSESC", "Eu VALORIFIC"), esenta lui este simtul practic
Numere norocoase: 2 si 8
Piatra pretioasa: Granat
Metal: Plumb
Ziua norocoasa: Sambata
Animale potrivite: cornutele
Locuri prielnice: cele retrase si linistite
Cuvinte cheie: rabdare, detasare, intelepciune, elevare, concentrare, rezistenta, obiectivitate, perseverenta, prudenta, organizare, solitudine, administratie, ambitie, opinie, meditatie, experienta, avaritie, frugalitate

Zodiac: Nativa Capricorn (Femeia Capricorn)

Provoacă bărbaţii să o merite

Nu există femeie din zodia Capricornului tipică. Poate fi un muzeograf cu ochelari de bunicuţă sau o dansatoare cu un bikini minuscul şi sclipitor. Poate fi ultra-feminină, flirtând şi fermecând graţios, până când bărbatul începe să se simtă uriaşul care o poate proteja de tot ce e rău. Sau poate fi glacială, tăcută şi distantă, tronând în siguranţă pe piedestalul ei de marmură şi provocând bărbaţii să devină suficient de merituoşi ca să le permită apropierea.

Nativa capricorn poate părea supusă, dar se adaptează rapid în orice poziţie de conducere, pe care o preia cu naturaleţe, fiind întotdeauna pregătită pentru ascensiune. Se înalţă răbdătoare şi sigură, la fel ca un alpinist care se ridică tot mai sus, asigurându-se la fiecare pas cu ancore solide. Femeia capricorn tinde să fie interiorizată şi preferă solitudinea. Este sensibilă şi piscul la care tinde în sufletul ei e chiar iubirea ideală.

E uimitor cât de mulţi nativi Capricorni, şi femei, şi bărbaţi, au câte un talent ieşit din comun! Acesta provine din simţul lor înnăscut pentru echilibru şi armonie, din felul în care ştiu instinctiv ce e plăcut şi ce e bine sau corect. Saturniana nu are nimic ostentativ. Dă impresia că e suficient de docilă ca să se mulţumească cu locul din spate, lăsând concurenţa să i-o ia înainte. Cu toate acestea, ea este cea care promovează de obicei.

Femeia capricorn totuşi nu va sacrifica dragostea în favoarea carierei. Nativa din Capricorn va fi fericită să muncească, însă va fi şi mai fericită savurându-şi statutul de iubită, cu condiţia ca relaţia să fie frumoasă şi să-i ofere siguranţă.

Nativa capricorn ştie valoarea farmecului feminin. Se îmbracă şic, foloseşte machiajul care o pune în valoare, are accesorii cu gust. Este o bună sfătuitoare pentru femei în materie de vestimentaţie şi estetică.

Ochii femeii capricorn sunt remarcabil de frumoşi, privirea este intensă, strălucitoare şi profundă. Are în general părul drept şi fin, trupul vital, cu forme senzuale, uneori discrete. Frumuseţea ei este nobilă, gravă, atrăgătoare. Are rafinament şi o bună educaţie. Se bucură de sănătate excelentă, dacă nu se abandonează pesimismului şi melancoliei.

Nativa Capricorn se aprinde repede. Un gest oricât de mic, un compliment sau o mângâiere sunt de ajuns; nu este nevoie de un preludiu prelungit. Însă este precaută, precauţie pe care sfârşeşte prin a o aplica asupra precauţiei însăşi. Când se hotărăşte, preia adeseori conducerea şi adoră ca bărbatul să se supună şi să-i împlinească dorinţele pasionale. Preferă îmbrăţişarea amoroasă prelungită pe care o ia reia din nou şi din nou şi adesea îşi impune propriul ritm.

În materie de tehnică amoroasă este pricepută, chiar şi dacă nu a studiat Kama Sutra cu creionul în mână. Abordează posturi amoroase numeroase, preferabil tradiţionale, precum şi mângâieri, muşcături şi zgârieturi gingaşe, prin care îşi exprimă pasionalitatea. Savurează totul fără grabă, conducându-şi iubitul în adâncurile bogate ale feminităţii ei şi pe piscurile ameţitoare către care sufletul ei se înalţă constant, parcurgând uneori amândouă direcţiile în acelaşi timp. Bărbatul care cunoaşte o astfel de dragoste revine fascinat la ea sau, cel puţin, o păstrează în memorie ca pe o experienţă de referinţă.

Femeia Capricorn este sensibilă la mângâierea şi sărutul pe abdomen, pe fese, coapse, pe picioare în general, şi pe spate (în jurul coloanei vertebrale) şi de asemenea în zona axilară.

Zodiac: Nativul Capricorn (Barbatul Capricorn)

Bãrbatul Capricorn este în general avantajat de un fizic aspectuos care atrage partenerele. Profund atasat de viatã pe care o priveste cu foarte mult pragmatism. Este genul de om care tace si face, la el dragostea nemanifestându-se prin cuvinte ci prin fapte, demonstrând cã este un om plin de afectiune si generozitate. La prima vedere barbatul capricorn poate fi considerat o persoanã nesociabilã dar compenseazã lipsa de amabilitate în relatiile cu ceilalti prin hotãrârea cu care îsi duce planurile de înfãptuire. Este introvertit, emotive în fond si nu permite nimãnui sã afle ce se aflã dincolo de aparentele de om posac si plicticos. Foarte rezistent la eforturi sustinute, stei cum s-si foloseascã energia pentru cã în final sã obtinã victoria de care toti cei din jur se îndoiau. Siguranta sa aproape sfidãtoare pe care o afiseazã în fata femeilor este doar masca care trebuie sã ascundã vulnerabilitatea de care dã dovadã atunci când s-a îndrãgostit de cineva. Barbatul capricorn nu este persoana care sã aprecieze efuziunile sentimentale, pãrând din acest punct de vedere foarte rece. Îsi doreste, cu toate cã se manifestã tipic ca misogin sã întâlneascã o femeie care sã-l înteleagã si care mai ales sã nu se foloseascã de el, pentru cã atunci va deveni cel mai înversunat dusman al ei . Preferã sã se lase cucerit decât sã facã el primul pas iar în cazul lui femeia idealã trebuie sã fie sincerã, linistitã care sã-i lase deplina libertate de miscare, neîncercând sã-si impunã propria vointã. Ar fi bine pentru el dacã si-ar gãsi o partenerã din acelasi semn pentru cã ar avea sansa ca în felul acesta sã formeze o uniune foarte solidã, durabilã, ambii având în comun dorinta de libertate personalã, dar si linistea, pacea interioarã si nevoai de singurãtate pentru a putea medita. Ca o concluzie, bãrbatul Capricorn este adeseori închis în el însusi, intolerant si refuzã sã comunice cu cei din jur, preferând sã se refugieze într-o lume irealã, pe care si-a construit-o singur. În ceea ce priveste relatiile cu copiii sãi, barbatul capricorn va face tot ce îi stã în putintã pentru ca acestora sã nu lipseascã nimic, implicându-se în mod efectiv la educatia.

Pentru a cuceri un Capricorn, trebuie să fii tu însăţi o femeie de succes sau să fii printre cele mai populare fete din şcoală. Trebuie să fii activă, plină de energie şi de voie bună şi trebuie să îi arăţi tot timpul că îl susţii în toate proiectele sale.

Pentru a-i atrage atenţia, trebuie să fii cât mai elegantă, să fii machiată şi să porţi unele dintre cele mai fine bijuterii ale tale. Bărbaţii Capricorn au o slăbiciune pentru femeile care nu îşi ascund frumuseţea, care ştiu să se pună în valoare şi să strălucească oriunde ar fi. Dincolo de respectul său pentru responsabilităţi, autoritate, obligaţii şi onoare, Capricornul este un romantic incurabil, dar nu va lăsa niciodată inima să îi întunece raţiunea. Bărbatul Capricorn este mai rezervat, aşa că nu te aştepta de la el să îţi facă declaraţii de dragoste în fiecare zi sau să îţi mărturisească el cu guriţa lui că are emoţii sau că îi e teamă de ceva.