Ro-Portal
Home   Stiri   Translator   Anunturi   Coduri Postale   Vremea   Curs Valutar   Director Web   Horoscop   Programe Tv   Retete   Bancuri   Felicitari  

Zodiac Pesti (19 februarie - 20 martie)

Culori: verde marin deschis, violet
Anatomie: picioare, interiorul pulpelor, calcaiele, talpile, sistemul limfatic, lichidele organismului si nervi
Social: aptitudini de conducator numai in perioade de tranzitie intre doua structuri sociale, meserii in care este nevoie de mila, compasiune, indurare.
Material: castiguri parvenite din inzestrari native.
Mental: armonizarea individului in raport cu societatea si credinta in Dumnezeu.
Emotional: viziune de ansamblu asupra relatiilor, destin judecat prin prisma emotiilor, uneori inchistari, umilinta, suferinta.
Guvernatorul (planeta) traditional al Pestilor: Neptun
Guvernatorul ierarhic: Pluton
Verbul caracteristic: "A Crede" ("Eu CRED"), esenta lui este sensibilitatea, visarea, ceea ce ii poate crea dificultati in rezolvarea problemelor
Numere norocoase: 2 si 6
Piatra pretioasa: Acvamarin
Metal: Cositor
Ziua norocoasa: Vineri
Animale potrivite: Pestii
Locuri prielnice: spatiile deschise si largi
Cuvinte cheie: compasiune, mister, sugestibilitate, receptivitate, intuitie, sacrificiu, senzatie, indecizie, reverie, iluzie, devotament, interiorizare, impresionabilitate, inspiratie, misticism, suferinta, credinta, tradare, fuga, nepasare, superstitie

Zodiac Peşti Femeia Peşti

Simte misterul ascuns în cotidian

Substanţa specifică a femeii neptuniene este flexibilitatea - psihică şi mentală. Lumea sa interioară e plină de taine şi revelaţii spirituale, firesc înclinată spre abandon în iubire, compasiune, trăiri sufleteşti complexe. Atunci când ajunge la detaşare autentică, nativa se identifică spontan cu o conştiinţă care o depăşeşte şi o înglobează, trăieşte intuiţii sublime şi sentimentul de libertate divină.

Femeia din zodia Peşti este deschisă faţă de gândurile şi sentimentele celorlalţi. Are mult farmec, simţul moderaţiei, umor, simpatie şi consideraţie faţă de cei din jur, chiar dacă este derutantă uneori, datorită firii sale fluctuante.

Este conştientă de substratul subtil al interacţiunilor dintre oameni, urmează cu uşurinţă curentul social favorabil. Femeia pesti e plină de imaginaţie, creativă, bună cunoscătoare a nuanţelor psihologice. Poate percepe nevoia celorlalţi de alinare şi îşi oferă sprijinul din toată inima. Nativa din zodia pesti îşi dedică forţa şi timpul pentru a ajuta, fără să caute vreo răsplată. Femeia pesti aspiră să fuzioneze cu toate aspectele vieţii, să îmbrăţişeze ceea ce o înconjoară cu tandreţe şi compasiune.

Femeia din zodia pesti simte în siguranţă când recunoaşte şi asimilează toată complexitatea unei situaţii. Odată ce reuşeşte, se devotează unei cauze divine şi percepe întreaga lume ca pe o sferă radiantă, în care cele mai banale aspecte ale existenţei cotidiene sunt de fapt misterioase şi pline de strălucire.

Nativa zodiei pesti este dulce şi etern feminină

Chiar şi la urechea celor care nu cunosc astrologie au ajuns zvonuri despre fermecătoarele femei din zodia Peştilor. Nativa din zodia Peştilor are şi ea defecte, desigur, dar la prima vedere este întruchiparea primei iubiri a oricărui bărbat. Femeia modernă, emancipată, care şi-a cultivat o imagine şi atitudine de amazoană, face să fie şi mai apreciată firea femeii din Peşti. În contextul aceasta, de război declarat vechilor modele, neptuniana discretă, drăgălaşă şi delicată atrage irezistibil bărbaţii.

Şi este lesne de înţeles de ce. Întotdeauna femeia Peşti îşi pune iubitul în lumină şi nu are nici cea mai mică dorinţă de a-l domina. Este foarte fericită să se sprijine de umărul lui de bărbat şi să-i dea de înţeles, privindu-l cu ochii mari şi plini de uimire, cât este de puternic şi de înţelept. Ştie să-l asculte ca nimeni alta atunci când are o problemă şi îl consolează la vreme de restrişte.

Este etern feminină, în toate anotimpurile.

Este sinceră în exprimarea iubirii, gingaşă şi fascinantă. Iarna o vezi cu mănuşi pufoase, de angora. Primăvara poartă fuste lungi, vaporoase. Vara o admiri într-un bikini minuscul, iar toamna arată adorabil alături de cel ales, cu mâinile în buzunarele lui, ca să le încălzească. Nativa Pesti e convinsă că iubitul, tatăl, fratele ei, de fapt, orice bărbat, poate cuceri lumea. Iar această încredere înduioşătoare îl impulsionează şi îl inspiră pe bărbat să creadă la fel. Căldura şi dulceaţa ei sufletească dăruiesc iubitului un refugiu calm, intimitate, linişte, departe de lumea dezlănţuită.

După ce schimbă doar câteva vorbe cu ea, bărbatul se relaxează complet. Neptuniana femeie pesti îi dă foarte clar de înţeles că nu-l va învinovăţi niciodată pentru problemele pe care le are sau pentru greşelile săvârşite accidental. Nativa pesti nu face niciodată presiuni asupra lui, propriul lui ritm este perfect pentru ea. Mai e nevoie să ne întrebăm de ce femeia din Peşti este amanta ideală?

Înţelege profund sufletul omenesc

Poate fi severă uneori, dar în general se poartă cu blândeţe. Feminitatea fermecătoare îi atenuează defectele. Cel mai adesea neptuniana este dulce, visătoare şi caldă. Se adaptează superb la situaţii conflictuale.

Este subtilă, misterioasă şi visătoare. Reuşeşte să se îmbrace ca o regină, să gătească mâncaruri ca-n poveşti , să plătească chiria la timp şi să trimită cadouri minunate la ocazii speciale, toate acestea dintr-un venit mic. Este înconjurată de afecţiunea unui grup foarte eterogen alcătuit din mai toţi oamenii cu care intră în Contact.

Nativa pesti este sentimentală ca vântul de primăvară. E binecuvântată cu darul înţelegerii fiecărei fiinţe umane. Acesta este adevărul. Lecţia pe care trebuie să o înveţe femeia pesti, este să-şi depăşească timiditatea şi îndoielile.

Din când în când nativa pesti îşi maschează timiditatea şi vulnerabilitatea cu remarci pline de umor, glume cu tentă moralizatoare, cu un aer sofisticat şi independent. Dar toate astea sunt o deghizare pe care o adoptă femeia pesti ca să-şi ferească sensibilitatea de ochii iscoditori. Totuşi, nici o neptuniană nu se pune de-a curmezişul propriei zodii. Cu toată emanciparea ei,femeia pesti aşteaptă de exemplu cuminţică pe trotuar ca bărbatul să cheme taxiul. Din punctul de vedere al unei native din Peşti sunt lucruri care se fac în mod firesc, natural, iar unul dintre ele e să te comporţi ca o femeie rafinată în public.

Femeia din zodia pesti adoră bărbatul de langa ea şi reuşeşte adeseori să găsească o fericită cale de mijloc între fermitate şi toleranţă. Cei dragi îi sunt recunoscători pe viaţă.

Nativa din zodia pestilor este detaşată de câştiguri băneşti, dar atunci când cei pe care îi iubeşte au nevoie disperată de încă un venit, va accepta bucuroasă să intre în competiţia lumii materiale.

Femeia pesti fie că îşi urmează chemarea interioară într-o mânăstire, fie alege să fie un colaborator excepţional în afaceri, se remarcă printr-o feminitate profundă, remarcabilă în orice conjunctură.

Are forme feminine, pieptul plin, mâinile şi picioarele puternice. Pielea îi este catifelată, tenul uşor pal, părul bogat şi mătăsos. Te priveşte cu ochi limpezi, fascinanţi. Trăsăturile ei sunt vii şi foarte expresive. Întreaga fiinţă manifestă o graţie extraordinară, iar faţa i se însufleţeşte şi străluceşte irezistibil atunci când este destinsă.

Dacă femeia din zodia pesti îşi supraveghează cu atenţie echilibrul interior şi îşi gestionează cu înţelepciune activităţile personale, se bucură de o bună sănătate. Are picioarele mai sensibile şi trebuie să se ferească de accidente.

Cum seduci femeia Pesti:

Născută sub zodia frumuseţii, artelor şi secretelor, are puteri de-a dreptul magice. Experienţa o învaţă pe aceasta femeie pesti că se poate baza pe percepţiile ei profunde. Trăieşte cu nostalgia unui iubit aventurier, un fel de amestec între rege şi pirat, un bărbat romantic şi pasional, care să o răpească din lumea obişnuită. Este o actriţă care poate juca orice rol (amazoana, fascinatoarea, mama) şi este fericită atunci când izbuteşte să armonizeze fantezia cu realitatea.

Femeia Peşti pare să opună rezistenţă unui cuceritor venit dintr-o direcţie neaşteptată, dar, în realitate, ei îi este frică de ceea ce nu cunoaşte. Se poate culpabiliza zi de zi, asteptând în realitate complimente şi certitudini că încă mai este iubită şi dorită. Din punct de vedere erotic, se zbate între teamă de păcat şi teamă de a fi părăsită, motiv pentru care dragostea tinde să fie mereu o noutate fascinantă pentru ea.

Acest aer de puritate, starea de nostalgie şi miracolul de a fi foarte femeie sunt, pentru un adevarat cunoscator de oameni şi, mai ales, pentru barbatul care ştie să descopere cu adevarat o femeie, atu-urile cuplului intim fuzionat într-o iubire deopotrivă eternă şi mistică, datorită căreia fuziunea amoroasă poate dura la infinit sau vă poate ajuta să transcendeţi limitele simplei împerecheri trupeşti.

Evident, femeia Peşti nu este genul care trezeşte interesul barbatilor aventuroşi, pasionali, de tip "Gigi muşchi". Aşa că daţi aici întâietate artiştilor, filosofilor, fiinţelor compasive şi caritabile, savanţilor, poeţilor. Adică tuturor celor care caută realitatea ultimă dincolo de aparenţe. De acest tip de oameni are nevoie femeia Peşti.

Trimiteţi-i scrisori de dragoste, scurte dar impresionante. Povestiţi-i decepţiile pe care le-aţi avut înainte de a o întâlni şi veţi vedea că va fi gata să se ofere drept marea dvs. iubire şi totodată medicul de suflet pe care îl căutaţi de mult. Lasati-vă îngrijit de ea.

Duceţi-o la filme de epoca sau dăruiţi-i DVD-uri cu producţii de genul "Shakespeare in Love" sau "Moise". De asemenea, nu va refuza dramele de calitate, precum cele semnate de BBC. Îi place imaginea de orice fel.

Împlineşte perfect fanteziile lui erotice

Femeia din Peşti are talent erotic nativ, se poartă încântător, găseşte cuvintele potrivite când îşi doreşte să comunice cu cel iubit, ştie întotdeauna să creeze o atmosferă de vis. Sexualitatea ei este precoce, îşi doreşte intens să dăruiască plăcere şi încântare. E supersenzuală, dezinhibată şi fascinată de jocurile erotice.

Femeia din Peşti este foarte sensibilă la dezmierdări, are pielea delicată. Dacă bărbatul îi masează picioarele şi tălpile o poate aduce cu uşurinţă într-o stare extatică. Pentru ea împlinirea şi plăcerea iubitului sunt propria ei împlinire. Poate veni în întâmpinarea oricărei stimulări amoroase, căci are mereu un răspuns născut din feminitatea ei bogată.

Zodiac Pesti Barbatul Pesti

Barbatul Pesti este plin de un farmec

Complex si contradictoriu,nativul Pesti uimeste si deconcerteaza, seduce si irita în acelasi timp. Privirea lui te traverseaza fara sa te vada, trecând dincolo de tine, dându-i un aer misterios si îndepartat. Barbatul Pesti pare a trai în alta dimensiune, iar amanuntele practice ale vietii de zi cu zi îl plictisesc.

Inteligenta lui (uneori uimitoare) asculta de mecanisme misterioase din care logica pare sa fie exclusa. Se poate spune mai degraba ca functioneaza prin intuitie. Daca se afla în dilema, nativului Pesti îi este foarte greu sa se decida, pentru ca toate variantele pe care le are la îndemâna i se par corecte si gresite în acelasi timp.

Comportamentul Barbatului Pesti

Una dintre cheile de descifrare a comportamentului sau este faptul ca pentru barbatul Pesti totul este relativ. Barbatul Pesti are o relatie originala cu sfera materiala, în speta cu banii: fie nu-l intereseaza, fie se pricepe foarte bine sa-i faca, dar îi cheltuieste sau îi investeste în lucruri fara scop practic, dar care pentru el au o importanta aparte. Scara de valori a nativului din pesti arata cu totul altfel decât cea a oamenilor obisnuiti. A încerca sa-l definesti si sa-l încadrezi în sabloane pe barbatul Pesti este absolut inutil.

Sufletul lui e complex, asemeni unui alambic ce distileaza senzatii si emotii, visare si aspiratii, pasiune si impresii fluide. Din cauza ca asupra nativului Pesti impactul senzorial este puternic, dragostea ocupa un loc foarte important în viata lui si o traieste în forma ei sublima, mergând pâna la iubirea mistica, sau în forma cea mai abjecta si mai degradanta. Iubirea poate fi infernul sau paradisul vietii barbatului din zodia pestilor.

În adâncul sufletului, barbatul Pesti poarta un ocean de sentimente. Un ocean, pentru ca iubirile lui par a nu cunoaste limite, nici din punct de vedere calitativ, nici cantitativ. N-ar trebui sa ne mire faptul ca vestitul Casanova era nascut sub semnul Pestilor si ca nu mai putin celebrul Don Juan Tenorio, chiar daca nu apartinea zodiei pestilor, avea la nastere 4 planete în Pesti!

Barbatul Pesti ca amant

Astrologi sustin ca barbatul Pesti ar fi cel mai desavârsit amant al zodiacului. Iar asta nu se datoreaza cine stie carei tehnici savante. Secretul pare sa rezide nu numai în faptul ca barbatul Pesti îsi intuieste perfect partenera, ci si în alchimia subtila prin care îi transmite acesteia un univers de senzatii nemaitraite.

Cum poti cuceri Barbatul Pesti

De regula, barbatul Pesti nu alege constient si nu cucereste prin lupta; se lasa ales, iar daca îl vrei, va trebui sa faci cel putin jumatate din drumul care duce la el.

Barbatul Pesti se comporta ca o adevarata enigma: asteapta sa fie ghicit, intuit. Nu-i pune întrebari precise, pentru ca va evita sa-ti raspunda, îti va aluneca printre degete, iar daca totusi îti va raspunde, nu va face decât sa-ti sporeasca starea de confuzie. Trebuie sa înveti sa-l întelegi fara sa-i pui întrebari, sa-l analizezi, sa ajungi sa-i intuiesti reactiile, oricât de contradictorii sau de derutante ar fi acestea.

La randul sau, barbatul Pesti iubeste femeile misterioase.

Asadar, daca vrei sa pastrezi asupra lui o oarecare putere, nu trebuie niciodata sa i te dezvalui complet, nici psihologic, nici sentimental. Nu încerca sa-l faci gelos, nu îl vei incita, vei reusi doar sa îl dezamagesti. Daca vrei totusi sa aplici aceasta tactica, fa-o într-un mod foarte subtil, pentru ca la el impresia functioneaza mai eficient decât faptele.

Legatura, sau chiar casatoria cu barbatul Pesti, este totodata o aventura plina de pericole. Lânga el nu exista siguranta si certitudini, nu exista teren ferm pe care sa te sprijini. Daca nu dispui de suficienta forta psihica, mai bine renunta. În acest caz, tu esti cea care trebuie sa ia decizia, pentru ca evazivul nativ Pesti poate trena o legatura nesigura atâta timp cat nu va fi fortat sa ia atitudine.

Daca îl vrei totusi lânga tine, lasa-l sa-si pastreze micul lui turn de fildes, un spatiu numai al lui, fizic si psihologic, pentru a contracara dorinta nativului pesti de evadare. Pastreaza o ambianta fluida si misterioasa si fa-l sa creada ca relatia voastra are ceva magic.