Ro-Portal
Home   Stiri   Translator   Anunturi   Coduri Postale   Vremea   Curs Valutar   Director Web   Horoscop   Programe Tv   Retete   Bancuri   Felicitari  

Zodiac Varsator (22 ianuarie -18 februarie)

Culori: albastru (in principal), verde (secundar)
Anatomie: gambe, glezne, sistem nervos
Social: aptitudini de conducator, meserii de avangarda, progres
Material: succes legat de prospectarea noului sau spiritualului
Mental: un vizionar de exceptie, nonconformism in gandire si creatie
Emotional: altruism, toleranta, deschiderea catre regasirea Eu-lui superior, emotii fata de obiecte si persoane lipsite de importanta, incredere in sine 
Guvernatorul (planeta) traditional al Varsatorului: Uranus
Guvernatorul ierarhic: Luna si Uranus
Verbul caracteristic: "A sti" ( „Eu STIU"), esenta lui este libertatea si independenta
Numere norocoase: 1 si 7
Piatra pretioasa: Ametist
Metal: Plumb sau Uraniu
Ziua norocoasa: Miercuri
Animale potrivite: Pasari mari
Locuri prielnice: cele aglomerate, indeosebi orasele
Cuvinte cheie: revolutie, altruism, prietenie, fraternitate, cunoastere, observare, oportunism, contradictie, serviabilitate, rezistenta, libertate, viitor, modernism, moda, independenta, originalitate, cosmos, univers, inventie, ritm, viteza, toleranta, simpatie, utopie, egoism, intuitie, ingeniozitate

Zodiac Varsator Femeia Varsator

Apartine tuturor si nimănui

Femeia din zodia Vărsătorului trăieşte sub semnul fraternităţii şi al renunţării aproape spontane la interesele proprii. Prezenţa nativei varsator hrăneşte sufletul şi evocă lumea misterioasă a afinităţilor, a rezonanţelor sufleteşti şi mentale. Substanţa subtilă, constitutivă a femeii varsator este fluidă, uşoară, eterată, volatilă, transparentă, plină de limpezime spirituală, uneori chiar angelică. Nativa varsator are darul detaşării de sine, însoţit de o profundă seninătate, un constant altruism, simţul înnăscut al prieteniei şi un mare devotament. În unele cazuri, femeia din zodia Vărsător are viziune de avangardă, aducătoare de progres, stimulează emanciparea, trăieşte cu spirit sublim de aventură.

Femeia Varsator îşi face prieteni pentru totdeauna 

Femeile Varsator pot avea totul sau nimic, dar nu sunt niciodată singure. Se bucură sincer de prezenţa celorlalţi şi le place să dialogheze cu interes si entuziasm. Instinctul le va face să se îndrepte spre grupuri sau acestea vor veni firesc în întâmpinarea lor. Vărsătoarele au prieteni de ambele sexe, la care nu renunţă niciodată. Sunt foarte iubite pentru farmecul, strălucirea şi expresivitatea de care dau dovadă. Înţelegerea pe care o au faţă de ceilalţi le câştigă uşor respectul şi încrederea celor din jur.

Nativele Varsator iubesc frumuseţea naturii, dar şi confortul oraşelor. Au preocupări mai curând intelectuale decât fizice. Calmul femeilor varsator poate ascunde uneori nervozitatea datorată prea multor gânduri care le frământă. Nativele yodiei varsator ating succesul profesional pentru că au simţul datoriei, memorie, creativitate, cunoaştere, dragoste de libertate şi umanitarism.

Femeile din varsator iubesc foarte mult - libertatea

Femeia din Vărsător e la fel de paradoxală în dragoste cum e în toate celelalte planuri ale vieţii sale. Are fidelitatea semnelor de Pămînt când este îndrăgostită, dar şi detaşarea semnelor de Aer. Visurile femeii vărsator sunt diferite de ale majorităţii oamenilor, aude o muzică în depărtări şi merge după o stea pe care majoritatea dintre noi n-au văzut-o încă.

Pasiunea nu este punctul forte al femeilor varsator. Poate dovedi intensitate amoroasă, dar pentru ea este perfect şi atunci când relaţia rămâne platonică lungi perioade de timp. S-ar putea ca Vărsătoarele să aibă o teamă subconştientă că dorinţa simţită pentru o persoană le va îngrădi oarecum spiritul şi le va împiedica să rămînă fidele supremei lor iubiri: libertatea de a experimenta şi cerceta şi libertatea de a-şi dărui timpul omenirii.

Există unele Vărsătoare şocante, dar nativa tipică este încântătoare în contact cu oamenii. Graţioasă, amabilă, spirituală, inteligentă şi extrem de adaptabilă la toate mediile sociale. Lipsa ei de suspiciune este un mare atu, dar dacă descoperă că este minţită, se simte rănită. Nu va fi suspicioasă fără motiv şi rareori se va îndoi de cuvîntul cuiva.

Mereu imprevizibilă 

Vărsătoarele sunt adorabile, de un farmec memorabil. Dar sunt schimbătoare. Pot da impresia că sunt catifelate şi mătăsoase, ca atunci când te aştepţi mai puţin să se transforme în femei exotice şi focoase. Alături de Balanţe, Vărsătoarele sunt deseori cele mai frumoase femei din zodiac. Dacă nu ar putea participa la un concurs de Miss, au un chip interesant. Unele varsatoare pot apărea pe coperţile revistelor de modă, dar nativa tipică este neconvenţională în îmbrăcăminte. Femeia din Vărsător îşi va purta probabil părul într-un mod neobişnuit. Şuviţele ei sunt la fel de imprevizibile ca şi personalitatea.

Corpul Femeii Vărsător

Când are probleme cu sănătatea, aerul proaspăt şi curat, o ajută foarte mult să se refacă. Masajul mâinilor şi picioarelor sunt deosebit de importante, pentru îmbunătăţirea circulaţiei periferice.

Pielea fină şi strălucitoare a Vărsătoarei este extrem de sensibilă. Interiorul coapselor, sfârcurile sânilor, sunt zone la a căror atingere uşoară sentimentul erotic poate ajunge culmi nebănuite, pe care le savurează firea ei romantică şi visătoare. Predispoziţia către gingăşie, delectarea cu mângâieri tandre se amplifică până la pasionalitate intensă. Femeia din zodia Vărsătorului este capabilă să trăiască orgasmul prelungit. Simplul contact total cu pielea iubitului, pe o suprafaţă cât mai mare, o transformă într-un condensator a cărui transmitere de potenţial erotic oferă voluptăţi nebănuite.

Zodiac Varsator Barbatul VarsatorBarbatul Varsator e un cerebral cu suflet tandru, iar acest suflet i se vede pe fata. Nativul varsator seduce prin inteligenta, umor si dulceata privirii.

Barbatul Varsator este totusi destul de dificil de descris, fiindca poarta cu sine o întreaga lume de paradoxuri si de contradictii. Are o gândire foarte originala, este curios, îi plac experientele, are oroare de constrângeri si caracterul sau este extrem de independent. Barbatul Varsator lupta permanent împotriva conformismului, a spiritelor conservatoare si retrograde. Iubeste umanitatea în întregul ei si vrea sa o vada progresând... aici si acum!

Unul dintre paradoxurile barbatului Varsator este ca, desi e un progresist si un democrat, desi iubeste noul si se poate adapta din mers schimbarilor neprevazute, poate sa-si uimeasca anturajul prin ideile lui fixe, prin accesele lui de încapatânare sau prin atitudinea sa rigida cu privire la anumite subiecte.

Barbatul Varsator are simtul prieteniei deosebit de dezvoltat si e gata oricând sa-ti sara în ajutor la nevoie, fiind capabil chiar de sacrificiu pentru prietenii sai. Desi traieste mai mult în lumea ideilor, acest cerebral reactioneaza cu precadere la sentimente si afectivitate.

Alt paradox este ca ca barbatul Varsator se simte foarte stânjenit când e vorba sa-si manifeste propriile emotii. Pentru nativul varsator, cuvinte simple ca "Te iubesc", "Sunt nebun dupa tine" sau chiar "Te urasc" sunt de nespus si e foarte posibil sa nu duca nicodata iubitei un buchet de flori. Poate iubi adânc, dar n-o va arata prea des si, în nici un caz, n-o va arata prin acele mici gesturi obisnuite care fac relatiile sentimentale atât de placute, cu toate ca e înstare sa-si dea si viata pentru aleasa sa. Pur si simplu nu detine cheia subtilitatilor relationale.

Barbatul Varsator poate iubi cu sinceritatea, dar fiindca îi este teama sa-si piarda libertatea, s-ar putea sa se eschiveze de la a-si lua vreun angajament si sa se multumeasca doar cu o suita de povesti de dragoste încântatoare. Cea mai buna solutie pentru barbatul varsator este casatoria din prietenie si complicitate, cu o femeie inteligenta si simpatica, la fel de independenta ca si el, casatorie care va functiona în spiritul deplinei libertati mutuale.

Barbatul Varsator nu este prea priceput în a face curte unei femei si nici nu este vestit pentru romantismul lui. Îsi priveste partenera mai mult ca pe o camarada, iar cu camarazii nu te lansezi în efuziuni sentimentale, nu?

Totusi, barbatul Varsator nu e deloc indiferent la farmecul sexului frumos. Admira femeile independente, dornice sa se instruiasca si care emana optimism si "joie de vivre". Primele întâlniri trebuie sa fie stimulatoare din punct de vedere intelectual, asadar ai grija sa citesti cât mai mult, sa urmaresti rubricile de politica externa, sa fii la curent cu ultimele descoperiri ale stiintei.

Barbatul Varsator iubeste petrecerile si reuniunile, în mijlocul carora se remarca întotdeauna, deci va primi cu entuziasm invitatia ta la un party. Comporta-te degajat, nu sta tot timpul lipita de el, converseaza amabil cu toata lumea, nu te îmbufna daca vezi ca acorda atentie si altor femei - lui i se pare atât de firesc încât nici nu va întelege de ce te-ai suparat.

Arata-te foarte interesata de idealurile, proiectele si fiecare dintre actiunile lui. Fii sincera cu el întotdeauna, barbatul Varsator pune foarte mare pret pe adevar. Si nu te necaji daca neglijeaza câteodata sa sublinieze ocaziile importante pe plan sentimental, barbatul varsator are zeci de alte modalitati originale de a-si compensa micile rataciri.